In corso
menu
Termini di utilizzo

Lingua ungherese.
Da pagina 19 puoi leggere il contratto in italiano.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉELEK- ÁSZF.

1.0  A Network System Szolgáltatási Szerződés tárgya

(1.1) Jelen Szerződés alapján a Szabó Zoltán (4029 Debrecen, Kölcsey u 16 szám alatti egyéni vállalkozó Network System tulajdonosa – rendszer használati díj felszámítása mellett – a Felhasználó részére a jelen szerződésben meghatározott időtartam alatt és feltételek szerint biztosítja a www.lifestyles.networksystem.hu internet címen (továbbiakban: weboldal) elérhető szolgáltatások (továbbiakban: Szolgáltatás) igénybevételét és a szolgáltatás nyújtását biztosító rendszer (szoftver és hardver elemek) (továbbiakban: Network System -NS rendszer) működtetését.

(1.2) A Szolgáltatás keretében a Network System a https://www.networksystm.hu/csomagok weboldalon feltüntetett szolgáltatás elemeket, funkciókat nyújtja.

(1.3) A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Szabó Zoltán (4029 Debrecen, Kölcsey u 16 szám alatti egyéni vállalkozó, - továbbiakban tulajdonos -, által kifejlesztett Network System Rendszer használatára vonatkozó feltételeket.

(1.4) Szerződésben használt fogalmak :

Tulajdonos : Szabó Zoltán egyéni vállalkozó

Felhasználó : Azon személyek, akik beregisztrálnak a NS rendszerbe

Üzemeltető : ADMIN felület használatára jogosult személyek

Érdeklődő : Hírlevélre feliratkozó, Konzultációs időpontot kérő, Videótéka felületére belépő, Webkonferenciára belépő, Rendezvényre jelentkező, Kérdőívet kitöltő személy.

2.0 A szerződés létrejötte

(2.1) Felhasználó a weboldalon a szolgáltatás használatára irányuló regisztráció megerősítését követően, a további adatok megadásakor fogadja el jelen szerződés rendelkezéseit a jelölőnégyzet megjelölésével majd a regisztrálok gombra történő kattintással, ami egyben a szerződés létrejöttének minősül. A Felhasználók a Network System Rendszer használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás érvényes, azt magukra nézve kötelezőnek ismerik el.

(2.2) Felek jelen Szerződésben megfogalmazott jogai és kötelezettségei ezt követően a szerződés megszűnéséig fennállnak. Felhasználó vállalja a szerződés rendelkezéseinek maradéktalan betartását, valamint azt, hogy saját – vagy az általa képviselt jogi személy – nevében és javára köti, harmadik személy nevében vagy javára nem jár el.

(2.3) A Felhasználó felelősséget vállal az általa megadott adatok valóság tartalmáért.

(2.4) A regisztráció után felhasználó 15 napig díjmentesen használhatja a NS rendszert. Ez idő alatt megismerheti a rendszer felépítését és működését. 15 nap letelte után rendszer használati díj megfizetésével használható tovább a NS.

3.0 Éves rendszer használati díj

(3.1) Az éves rendszer használati díjat forintban és euróban is meg lehet fizetni a lent megadott bankszámlaszámra.

(3.2) Az összeg beérkezése után 24 órán belül, kerül beélesítésre kerül a rendszer, amiről email értesítést küld a rendszer.
A első belépéskor kötelező jelleggel meg kell adni a számlázási adatokat. A befizetett összegről a számlát ezek után elektronikusan küldjük meg a regisztráció során megadott email címre. A rendszer használati ideje 365 nap.

(3.3) Éves díj forintban : 30.000 forint
Éves dj euróban : 90 euró             
A feltüntetett díjak ÁFA mentesek és bruttó összegek.

Az éves rendszerhasználati díj foglalónak minősül. Az ÁSZF elfogadásával a felek kijelentik, hogy teljesmértékben tisztában vannak a Ptk. foglalóra vonatkozó szabályaival.

(3.4) Partneri csomag vásárlása

A tulajdonos lehetőséget biztosít a felhasználóknak 3, 10 vagy 20 licenszes partneri csomag megvásárlására, ahol plusz licenszeket tartalmaz a csomag. A megvásárolt licenszeket időkorlát nélkül fel lehet használni.

Standard partneri csomag:
3 licenszes partneri csomag esetén + 1 darab licenszet fogsz ajándékba kapni. Ajándék mértéke : 30.000 forint / 90 euró

Professional partneri csomag:
10 licenszes partneri csomag esetén + 4 darab licenszet fogsz ajándékba kapni. Ajándék mértéke : 120.000 forint / 360 euró.

Advanced partneri csomag:
20 licenszes partneri csomag esetén + 10 darab licenszet fogsz ajándékba kapni. Ajándék mértéke : 300.000 forint/ 900 euró.

A fel nem használt licenszek díj nem jár vissza.

Standard partneri csomag díja: 3+1 licenszes csomag díja : 30.000 forint vagy 90 euró
 

Professional partneri csomag díja: 10+4 licenszes csomag díja : 300.000 forint vagy 900 euró


Advanced partner csomag díja: 20+10 licenszes csomag díja : 600.000 forint vagy 1800 euró

(3.5) Idegen nyelvű rendszer előfizetése.
Minden idegen nyelvű rendszer külön domain névvel rendelkezik.
Idegen nyelvű rendszerre kedvezményes áron tudsz előfizetni.
Feltétel, hogy legyen meglévő aktív előfizetésed.

+1 darab idegen nyelvű rendszer : 20.000 forint vagy 60 euró.
 

(3.6) Vállalkozás / Bankszámlaszám

Szabó Zoltán egyéni vállalkozó. Adószám : 69036381-1-29
Székhely : 4029 Debrecen Kölcsey u 16.

Bankszámlaszám:
Unicredit bank

Swift kód: BACXHUHB

Forint alapú számlaszám.
10918001-00000101-13030009

IBAN :
HU79109180010000010113030009

Euró alapú számlaszám
10918001 – 00000101-13030016

IBAN:
HU84109180010000010113030016

 

(3.6) Díj fizetés elmaradása.

A számítógép automatikusan figyeli a lejárati dátumot. A belső felületen pontos tájékoztatást ad a rendszer, hogy mennyi ideig lehet használni a rendszert.
Az éves használati idő letelte előtt több figyelmeztető emailt küld ki a rendszer. A díj meg nem fizetése esetén a NS automatikusan letiltja a felhasználó belépését a rendszerbe.
Az éves díjat bármikor be lehet újból fizetni és akkor a befizetés dátumától számítva 365 napig újból lehet élesben használni a NS-et.
A lejárati idő után amennyiben nem kerül befizetésre az esedékes rendszer használati díj a Felhasználó nem kezelheti és nem használhatja fel az ő aloldalán beregisztrált érdeklődők adatait.

(3.7) A rendszer használati díja abban az esetben sem jár vissza, ha a felhasználó az éves rendszerhasználati időn belül törli a networksystemes regisztrációját és nem akarja tovább használni a rendszert.


4.0 Network System felépítése

(4.1) Network System (weboldal) felépítése:

Publikus (nyilvános) felület.
Zárt (belső) felület. Csak a NS aloldalba beregisztráló személyeknek elérhető.
ADMIN felület. Csak az adatfeldolgozóknak elérhető felület.

(4.2) Kettő típusú regisztrációt különböztetünk meg.

Bármelyik regisztráció esetén a weboldalra látógató személy elfogadja a NS aloldal ÁSZF és adatkezelési szabályzatát.

Külön adatkezelési szabályzat tartalmazza a GDPR által előírt adatfeldolgozói szerződés követelményeit, adatfeldolgozás módját és az adatkezelők és adatfeldolgozók névsorát és jogosultságait.

(4.3) Első típusú regisztráció. Az „Érdeklődők” regisztrációja

Bármelyik típusú regisztráció esetén az érdeklődő hozzájárul, hogy a felhasználó az adott üzleti projekttel kapcsolatban a regisztráció során megadott elérhetőségein (email vagy telefon) fel vegye vele a kapcsolatot.

Az érdeklődők bármikor tudják törölni regisztrációjukat.

(4.3.1) Hírlevélre feliratkozás.

A hírlevélre feliratkozás esetén  a feliratkozó személy elfogadja azt, hogy a felhasználó nevében a NS automata módon több írásos tájékoztató, reklám és marketing anyagokat küldjön ki. A feliratkozás során megadott email elérhetőségen vagy telefonszámon a felhasználó fel veheti a kapcsolatot. A felhasználó a NS rendszeren keresztül privát email-t küldhet a feliratkozónak az adott aloldalhoz tartozó üzleti lehetőséggel, termékkel vagy a NS-el kapcsolatban.

Üzleti és termékes hírlevél feliratkozási lehetőség közül választhat az érdeklődő. Az üzleti és termékes feliratkozás esetén a rendszer különböző tartalmú írásos tájékoztató anyagot küldd ki a feliratkozónak.

Bármilyen egyéb kapcsolatfelvétel kéretlen megkeresésnek minősül, amiről a tulajdonost haladéktalanul tájékoztatni kell. Email : office@networksystem.hu

(4.3.2) Konzultációs időpont kérése.

A konzultációs időpont kérése esetén elfogadja azt, hogy a felhasználó a megadott telefonos elérhetőségen felvegye vele a kapcsolatot a megadott időpontban. A konzultációs időpontot kérő személlyel csak az aloldalhoz tartozó üzleti lehetőséggel vagy a NS-el kapcsolatban lehet tájékoztatást adni.

(4.3.3) Webkonferenciára belépő személyek.

A publikus oldalon közzé tett nyilvános webkonferenciákra ingyenes lehet belépni, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció után tud az érdeklődő belépni a webkonferencia felületére.

(4.3.4) Videótéka felületének megtekintése.

Az érdeklődők a videótéka felületére be tudnak lépni és az ott található videókat bármennyi alkalommal meg tudják tekinteni. A videótéka felületére való belépés regisztrációhoz kötött.

(4.3.5) Kérdőívet kitöltő személy.

A kérdőívet kitöltő személy amennyiben hozzájárul és megadja személyes adatait, akkor a személyes adatai és a kérdésekre adott válaszai eltárolásra kerülnek.

(4.3.5) Rendezvényre jelentkező személy.

A rendezvényre jelentkező személy a jelentkezési űrlap kitöltése után hozzájárul, hogy az adott rendezvénnyel kapcsolatban a felhasználó felvegye vele a kapcsolatot.

(4.3.6) Kapcsolatfelvétel a személyes adatbázisba regisztráló személyekkel.

Minden adatbázis tartalmaz egy „állapot” mezőt. Amikor megtörtént emailben vagy telefonon a kapcsolatfelvétel, akkor az állapot mezőre kattintva megváltozik annak tartalma. Ebben az esetben zöld pipa jelenik meg.
Az ADMIN felületet kezelő személyek statisztikai adatot kapnak arról, hogy a partnerek közül, kik használják aktívan a rendszert. Azon feliratkozók esetén, ahol a regisztrációt követő 15 nap nem történt kapcsolatfelvétel az admin felületet kezelő személyek felveszik a kapcsolatot a beregisztráló személlyel.


(4.4) Második típusú regisztráció. Network Systemes regisztráció.

A Network Systembe ingyen be lehet regisztrálni és 15 napig lehet díjmentesen használni a rendszert.
Az ingyenes használat során lehetőséget biztosít a tulajdonos, hogy a publikus és a zárt felületet megismerhessék a felhasználók. Bizonyos funkciók a belső felületen korlátozva lesznek.
Teljes körűen a NS-et az éves rendszer használati díj megfizetése után lehet használni.

A beregisztrált személy bármikor törölheti a regisztrációját.

A Networksystem a megadott email címet használja azonosításra és egyben ez lesz a felhasználói név. Egy adott email címmel csak egy Network Systemes regisztrációt enged meg a rendszer.

5.0. A Network System felhasználási feltételei

Mindenki a weboldalt csak rendeltetésszerűen használhatja az GDPR előírások és adatkezelés szabályzat előírásainak maximális betartása mellett.
A weboldalra ingyenesen lehet beregisztrálni.
Abban az esetben, ha valaki az ingyenes használat idő letelte után nem fizeti meg a használati díjat, akkor a rendszer elemeinek használata korlátozva lesz. (belső felület)

Kettő felhasználó státuszt különböztetünk meg:

Aktív:

Azok felhasználok, akik megfizették a rendszerhasználati díjat. Ők minden funkciót használni tudják.

Inaktív felhasználók:
Azok, akik beregisztráltak a NS rendszerbe, de nem fizették meg az éves használati díjat. Ezen személyek is folyamatos írástájékoztatást kapnak emailben az aloldal üzleti lehetőségével kapcsolatban.

 

(5.1.)    Bevezetés:

Tulajdonos kizárólagos tulajdonát képezi Network System (NS) informatikai rendszer, amely rendszer használatának célja, hogy az un. Multi Level Marketing (MLM) Network Marketing munkafázisaiban és értékesítésében segítséget nyújtson a rendszert felhasználói részére. A rendszer használatával könnyebbé lehet tenni az MLM üzlet ajánlását, az új ügyfélszerzést és a csapatépítést.

A Network Systemet teljes körűen a rendszer használati díj megfizetése után lehet használni.

A hatékony használat feltétele a Network System útmutatóban található ajánlások maximális betartása.
 

A rendszer használatával kapcsolatban a tulajdonos semminemű ígéretet nem tesz és nem vállal arra vonatkozóan, hogy bármelyik felhasználó forgalom-növekedést tud elérni a saját MLM-es vállalkozásában.
A Network Systembe korlátlan felhasználó tud beregisztrálni.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Network System tulajdonjoga a tulajdonosnál marad.
A tulajdonos az adatfeldolgozóknak csak az aloldal üzemeltetésével kapcsolatos teendőket és feladatokat adja át.
Az adatfeldolgozók kapnak jogosultságot az alodal ADMIN felületének a kezelésére. A NS rendszer átadása után az adatfeldolgozók feladata az ADMIN felület kezelése és használata. Az adatkezelők és adatfeldolgozók neveit elérhetőségét az adatvédelmi szabályzat tartalmazza.

A tulajdonos a felhasználók részére csak a rendszer használatát biztosítja az ÁSZF-ben foglaltak szerint.

(5.2) A tulajdonos a felhasználóknak, érdeklődőknek semmilyen kéretlen levelet, üzleti ajánlatot és reklámot nem küld. A tulajdonos a felhasználókkal csak a rendszerhasználati díj megfizetésével, NS oktatásával, számlázással és az ezzel kapcsolatos ügyintézés során tartja a kapcsolatot.

(5.3) Felhasználok az aloldalhoz tartozó üzleti ajánlattal kapcsolatban az aloldal adatfeldolgozóihoz és a „Kapcsolat” menüben feltüntetett személyhez kell fordulniuk.

(5.4) A tulajdonos csak a Network System működésével kapcsolatban tud tájékoztatást adni.

A tulajdonos csak az office@networksystem.hu e-mail címre érkezett levelekre válaszol. Az erre az email címre érkező leveleket, amely az aloldal üzleti ajánlatával kapcsolatos a tulajdonos továbbítja az adatfeldolgozónak.

(5.5) Az adatfeldolgozók és felhasználók kötelezettséget vállalnak arra, hogy maximálisan betartják a NS rendszer használatára vonatkozó és jelen megbízási szerződésben foglalt előírásokat, az idevonatkozó jogszabályokat, az adatvédelmi előírásokat és az Network System szerződés feltételeit.

(5.6) Az adatfeldolgozó felel az általa közölt adatok valóságtartalmáért és azért, hogy az általa képviselt személyek vagy üzleti rendszer (pl. MLM) semmilyen jogszabályt nem sért.

(5.7) Az adatfeldolgozók az admin felületen az alábbi tartalmat tudják módosítani vagy újakat létrehozni:

Publikus oldal tartalma és szerkezete
Elkapó oldalak és Facebook posztok
Belső felület tartalma
Belső levelezések a 8 adatbázisban lévő személyekkel
Központi online felületek elérhetősége
Hírlevél sorozatok (elsőkörös és másodkörös) tartalmának kialakítása
Oktatási anyagok tartalmának kialakítása
 

(5.8) Falhasználó az alábbi adatokat tudják beállítani.

Személyes adatok
Személyes bemutatkozás és Sikersztori
Blog
Privát levelezések tartalmát

Az adatvédelmi szabályzatban megnevezett adatfeldolgozó(k) és a felhasználó(k) egyetemlegesen teljes körű felelősséggel tartozik az általa használt weboldal adatvédelmi és GDPR előírásainak betartásáért.

(5.9) Az adatfeldolgozó mérlegelési joga, hogy az általa használt Network Systembe beregisztrált partnerek regisztrációját elfogadják-e vagy elutasítják az ingyenes használat során.

A regisztráció elutasítása esetén az adatfeldolgozónak írásban értesíteni kell és meg kell indokolni az elutasítás tényét. A regisztráció törlését a tulajdonos a kérelem beérkezésétől számított 24 órán belül elvégzi. Bárkinek a regisztrációját elutasítani csak az ingyenes időszak + 30 nap alatt lehet.

A regisztráció során feltüntetésre kerül, hogy az adott NS aloldalt az adott MLM cég mely struktúrája, csoportja használhatja. Amennyiben más struktúrából történt a regisztráció és mentközben az éves díj befizetésre került, akkor a beregisztráló személy megtévesztő magatartást folytatott. Ebben az esetben a regisztrációja törlésre kerül a befizetett összeg maradéktalanul visszafizetésre kerül. Ilyen esetekben a befizetett összegre nem vonatkozik a foglaló jogi szabályozása, mert a beregisztráló személy megsértette az ÁFSZ előírásait.
Ebben az esetben a tulajdonos 30 napon belül köteles visszafizetni az éves díj összegét.

A felhasználók önkéntesen is kérhetik adataik törlését a tulajdonostól. Adattörlést csak a tulajdonos végezheti el.

6.0 Network System know-howja

(6.1) A felhasználó és az érdeklődő tudomásul veszi, hogy a tulajdonos kizárólagosan jogosult a Network System névhasználatára. A felhasználók csak és kizárólag a tulajdonos engedélyével és hozzájárulásával szerint jogosultak használni a Network System nevét, logóját.

A felhasználó a Network System know-howját és szellemi termékeit csak és kizárólag jelen megbízási szerződés teljesítése érdekében használhatja.

A felhasználó kötelezettséget vállal továbbá arra, hogy a rendszer használata során tudomására jutott információt, ismeretet, időbeli korlátozás nélkül bizalmasan üzleti titokként kezeli és azt harmadik személy részére nem adja ki.

A Network System rendszer a tulajdonos szellemi terméke know-howja és az ő tulajdonát képezi.

A tulajdonos azért biztosítja a 15 napos ingyenes használatot, hogy mindenki meg tudja ismerni a rendszert és alapos mérlegelés után fizessen elő a rendszer használati díjat.

7.0 Általános rendelkezések

(7.1) A felhasználók teljes körű felelősséggel tartoznak az adatvédelmi előírások betartásáért.

Az aloldalon történő kommunikációért, a weboldalon és hírlevelekben történő tartalmi változtatásokért, fénykép és videó cseréért az adatfeldolgozók vállalnak felelősséget. A tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal és nem tartozik ezekért a változtatásokért.

A felhasználók tudomásul veszik, hogy amennyiben nem rendelkezik az aloldaluk kizárólagossági joggal, akkor az adott MLM rendszer más testvérvonalai által használt Network System rendszerben a tulajdonos felhasználhatja azon grafikai, design elemek, strukturális kialakításokat és  szöveges tartalmakat, amelyet az adott aloldal tartalmaz.
Ez érvényes azon rendszerekre is, amelyek a kizárólagossági jog megszerzése előtt átadásra vagy megrendelésre kerültek.

(7.2) Email cím változtatás.

A Network System az email címet használja azonosításra. Regisztráció során figyelmeztet a rendszer, hogy megfontoltan kell megadni az email címet.
Az email cím utólagos módosítása díjköteles.

Ennek díja = 5000 forint/email cím

(7.3) Network Systemes regisztráció

A regisztráció után mindenki azonnal megkapja a névre szóló weboldalát.

(7.4) A Network System rendszere felépítése és funkciói.

(7.4.1) Publikus (nyilvános) felület.

(7.4.1.1) Ez a weboldal a NS értékesítési tölcsére alapján lett kifejlesztve kimondottan az adott aloldal üzleti lehetőségre.
Ezen a felületen tud a felhasználó belépni a belső zárt felületre.
Ezen a felületen tudnak új felhasználók beregisztrálni a NS-be.

(7.4.1.2) A weboldalra látógató személy kérheti a konzultációs lehetőséget. A látógató megadhatja, hogy egy konkrét időpontot, amikor kéri a kapcsolatfelvételt.

(7.4.1.3) A weboldalra látógató személy feliratkozhat a NS hírlevél küldésére (írásos tájékoztató rendszer). Ebben az esetben automata módon a felhasználó nevében több írásos tájékoztató levél kerül kiküldésre.
A hírlevél sorozatról is bármikor le lehet iratkozni.

(7.4.1.4) A weboldalra látogató személy kérdőívet tud kitölteni, rendezvényre tud jelentkezni. Az érdeklődő be tud lépni a Videótéka felületére vagy webkonferenciára.


(7.4.2) Zárt (belső) felület. Csak a NS beregisztráló személyeknek elérhető.

A belső felületen több lehetőség közül választhat a felhasználó. A belső felületet használni teljes körűen csak a rendszer használati díj megfizetése után lehetséges.

(7.4.2.1) Személyes adatok:

Itt lehet személyre szabni a rendszert. Itt lehet beállítani a saját MLM-es regisztrációs linket, itt lehet siker sztorit és személyes bemutatkozást írni vagy videót feltölteni.
Személyes fényképet is fel lehet tölteni és online elérhetőségeket is be lehet állítani.
A közölt adatok valóságtartalmáért a felhasználó vállal teljeskörű felelősséget.

A személyes bemutatkozás és siker sztori szövegét minden esetben az adatfeldolgozó ellenőrzi és a szabályzatokkal ellentétes tartalom minden értesítés nélkül törlésre kerül.

(7.4.2.2) Network System

Itt több írásos tájékoztató anyag és oktató videó található a rendszer működésével kapcsolatban.

(7.4.2.3) Üzleti lehetőség ajánlása.

Ebben a menüpontban kulcsrakész elkapó oldalakat (landing page) és Facebook posztokat tudnak a felhasználok a saját Facebook oldalon megosztani. Ezeket a tartalmakat az adatfeldolgozók hozzák létre az ADMIN felületen.

Minden felhasználó több névre szóló elkapó oldallal rendelkezik.

Ebben a menüpontban be tudnak belépni a webkonferenciákra.
Itt meg lehet tekinteni azokat a hírlevél sorozatokat, amelyeket a rendszer automatikusan küld ki.
Itt található a „Linkek gyűjteménye is”

(7.4.2.4) Adatbázisok.

Mindenki névre szóló adatbázist kap. A NS 8 különböző típusú adatbázissal rendelkezik.

Hírlevélre feliratkozók:

Kettő típusa van: Üzleti és termékes feliratkozás.

Ide azon személyek adatai kerülnek be, akik a felhasználók weboldalán vagy elkapó oldalán keresztül feliratkoztak a hírlevél küldésre.

Kerttő típusú feliratkozási lehetőség van: Üzleti és termékes.
A hírlevélsorozat tartalma különböző a kettő típusú hírlevél esetén.

NS Regisztráció

Ide azon személyek adatai kerülnek be, akik a felhasználók weboldalán beregisztráltak a Network Systembe.


Konzultációs időpontot kérő.

Ide azon személyek adatai kerülnek be, akik a konzultációs időpontot kértek.

Rendezvények

Meghirdetett rendezvényekre jelentkezők adatait és létszámot tárolja el a rendszer.

Kérdőív

Kérdőívet kitöltő személy nevét, telefonszámát és email címét és a kérdéseket és azokra adott válaszokat tárolja el a rendszer.

Videótéka

A videótéka felületére belépő személyek személy nevét, email címét és a telefonszámát tárolja el a rendszer.

Webkonferencia

Webkonferenciára jelentkező személy nevét, email címét és telefonszámát tárolja el a rendszer.

(7.4.3) INFORMÁCIÓS KÖZPONT.

(7.4.3.1) Az adatfeldolgozóknak van lehetőségük, hogy az ADMIN felületen felhasználóknak és érdeklődőknek emaileket küldjenek. Ezt nevezzük központi email küldésnek. Ebben az esetben az emailek  a felhasználó nevében kerülnk kiküldésre.

A kiküldött híreket és információkat mindenki megkapja a saját email címén, de a rendszer eltárolja időrendi sorrendben és ezeket az írásos anyagokat. Így könnyebb a visszakeresésük.

(7.4.3.2) A felhasználók tudnak privát emailek küldésére is a személyes adatbázisban lévő személyeknek.

(7.4.3.3) Ebben a részben található a Tudásbázis is, ahol a partnerek tudnak kérdéseket feltenni és a csapat vezetőinek van jogosultsága, hogy választ írjanak. A kérdéseket és a válaszokat tematika szerint lehet megtekinteni.

(7.4.3.4) Akinek jogosultsága van blogot is ebben a részben tud írni. Itt szöveges és videó blog megjelenítésre is lehetőség van.

(7.4.3.5) Ezen a felületen tudnak a felhasználok belépni a „Hatékony hálózatépítés online mesterfogások” képzési portálra. Ennek a felületnek a használata díjmenetes.

(7.4.3.6) Sablon levelek menüpontban olyan előre összeállított tartalmakat találsz, amelyeket az adatfeldolgozók hoztak létre. Ezeket a szöveges tartalmakat fel tudod használni a privát emailek küldésénél.

(7.4.3.7). Akció, Videótéka menüpontokban a publikus oldalon ezeknek a menüpontoknak a tartalmát tudod megtekinteni.

(7.4.4) FIZETETT HIRDETÉSEK.

Önkéntes alapon bárki szakember segítségével online hirdetést tud feladni hirdetési űrlap kitöltésével. A fizetett hirdetések esetén az online hirdetéseket a Sikerfilm stúdió felügyeli és kezeli. A hirdetésre befizetett összegekről is a Sikerfilm stúdió állít ki számlát.
Online hirdetést csak ezen a felületen keresztül lehet megrendelni, amit a Sikerfilmstúdió felügyel.
Szigorún tilos fizetett hirdetést elindítani. Ez súlyos szerződésszegésnek minősül. Lásd a 13.0 pont rendelkezéseit.

(7.4.5) Érdeklődő felület.

Itt olyan videók és az adott MLM üzlettel kapcsolatos anyagok találhatóak, amelyek a publikus oldalon található információknál részletesebb tájékoztatást adnak. Ez a felület kimondottan az érdeklődőknek készült. Ennek a felületnek a tartalmát az adatfeldolgozók töltik fel.

(7.4.6) Oktatási videók, előadások

Ebben a részben tematikai szerint találhatóak oktató videók. Az oktatási felület tematikáját és tartalmát az adatfeldolgozók töltik fel.

(7.4.7) Letölthető állományok.

Ebben a részben letölthető oktató és prezentációs állományok találhatóak. Az oktatási felület tematikáját és tartalmát az adatfeldolgozók töltik fel.
 

(8.0) ADMIN felület használata.

(8.1) Az ADMIN felület kezelését több személyt is végezheti. Az admin felülethez jogosultságot kizárólag a tulajdonos tud adni.
Az ADMIN felületet kezelő személyek adatfeldolgozónak minősülnek.

(8.2) Az ő feladatuk, hogy a Network System aloldalára beregisztráló, hírlevélre feliratkozó, kérdőívet kitöltő, rendezvényre jelentkező személyek által önkéntesen megadott adatait kezelje az adatvédelmi törvények maximális betartása mellett. Az adatfeldolgozók felelnek az adatvédelmi előírások betartásért és betartatásért az általuk használt Network System rendszerbe.

(8.3) Az adatfeldolgozók, azaz az ADMIN felületet kezelő személyes adatait és elérhetőségeit a Network System aloldalán találhatóak.

(8.4) Az adatfeldolgozók levelet tudnak küldeni a Network Systembe beregisztrált személyeknek, hírlevélre feliratkozóknak, kérdőívet kitöltő, rendezvényre jelentkezőknek. A levelek tartalmáért szintén ők vállalnak felelősséget.

(8.5) Az átadott rendszerben a partnerek által megjelenő kommunikációért, blog bejegyzések, siker sztorik, személyes bemutatkozás tartalmának ellenőrzéséért és moderálásáért szintén az adatfeldolgozók felelnek. A nem megfelelő bejegyzéseket az adatfeldolgozók módosítani vagy törölni tudják.

(8.6) Az adatfeldolgozók a tudomásukra jutott adatokat bizalmasan kezelik, harmadik félnek nem adják ki.

(8.7) Az adatfeldolgozók a rendszert használó partnerekről statisztikai adatokat kapnak, amit bizalmasan kell kezelniük, harmadik személynek nem adható ki.

(8.8) Az adatfeldolgozók maximálisan betartják a Network System adatvédelmi szabályzatában és nyilatkozatában szereplő előírásokat.

(8.9) Az adatfeldolgozók felelőssége az ADMIN felülethez való hozzáférés időpontjában megszűnik.
 

(9.0) Infláció

A tulajdonosnak lehetősége van évfordulókór az éves díjat az infláció mértékével megemelni. Erről írásban kell tájékoztatni a felhasználókat.


(10.0) Jognyilatkozatok:

(10.1) Szerződő felek a Network System terméken minden olyan egyéni, eredeti jellegű elgondolást, ötletet, alkotást., módszert és találmányt értenek, amely a tulajdonos szellemi tevékenységének eredményeként jött létre és bármely módon köthető hozzá; így különösen a cégnév, márkanév, terméknév, cégembléma, márkaembléma, termék embléma, logó, kiadványban vagy reklámtevékenység során használt szlogen, a tulajdonos arculatához tartozó formai elemek, designe megoldások, értékesítési, oktatási, marketing, logisztikai működési elvek, rendszerek, szoftverek és adatbázisok, prezentációk, előadások, oktatási- és rendezvény-anyagok, a rendszer felépítése és értékesítés menete stb.

(10.2) Névhasználat, know-how és szellemi termék védelme:

(10.2.1) A felhasználó a tulajdonos által kifejlesztett  Network System know-howját és szellemi termékeit csak és kizárólag jelen szabályzatban foglaltak szerint használhatja fel, és kötelezettséget vállal arra, hogy az ezekkel összefüggő valamennyi információt, ismeretet időbeli korlát nélkül bizalmasan, üzleti titokként kezeli és azt harmadik személy részére ki nem adja.

(10.2.2) A felek jelen szabályzat tartalmát üzleti titokká minősítik, amelyet a felek időbeli korlátozás nélkül a szerződés megszűnését követően is kötelesek megőrizni.

(10.2.3) A felhasználó amennyiben jelen titoktartási kötelezettségét vagy a tulajdonos tulajdonát képező szellemi termékkel kapcsolatos a Network System Üzleti és Adatvédelmi Szabályzatában foglalt bármelyik titoktartási kötelezettségét megszegi és bármilyen tartalmat, jogvédett anyagot illetéktelenül használ fel, úgy a felhasználó egyösszegű 5.000.000.- Ft, azaz Ötmillió forint kötbér megfizetésére és továbbá a Megbízottnál felmerült teljes kártérítés megfizetésére köteles.

(10.2.4) A felhasználók amennyiben jelen titoktartási kötelezettségüket és a szellemi termékekkel kapcsolatos előírásokat megszegik szintén kötbér megfizetésére kötelesek, amelynek mértéke

(10.2.5) 5.000.000.-FT, azaz Ötmillió forint és továbbá a tulajdonosnál felmerült teljes kártérítés megfizetésére köteles.

(10.2.6) Szerződő felek a Network System know-howján valamennyi tulajdonos által kifejlesztett és a felhasználó számára hozzáférhetővé tett vagyoni értékekkel bíró gazdasági, műszaki, szervezési vagy tudományos ismeretet, tapasztalatot, kezelési módszert, értékesítési vagy ügyfélápolási módszert, szemléltetési vagy prezentációs technikát értik.

11.0 Működtetési és üzemeltetési feladatok:

(11.1) Szerződő felek megállapodása alapján a Network System rendszer működését a tulajdonos a Dataplex (T-System) virtuális szerverén üzemelteti. A szoftver használata során a tulajdonos a rendszert használók részére online tanácsadást biztosít. A felhasználók részére a befizetett díjakról számlát állat ki.

(11.2) A Network System rendelkezésre állása:

A Network System rendszert a Megbízott 99 %-os rendelkezésre állással üzemelteti.

A Dataplex által a szolgáltatott infrastruktúra tekintetében vállalt szolgáltatási szintek (SLA) a legszigorúbb iparági szabványoknak is eleget tesznek. A rendszert az éves szinten 99 %-os rendelkezésre állással nyújtott áramszolgáltatás és klimatizálás révén ügyfeleik kritikus rendszereinek a lehető legbiztonságosabb működési környezetet biztosítja.

Előre nem látható és a tulajdonos terhére fel nem róható események miatt bekövetkezett üzemzavar vagy rendszer leállásáért a tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal. Ilyenek például: vismajor esemény, a tárhely szolgáltatónál bekövetkezett üzemzavar, internet megszakadás, szerver leállás. Hacker vagy túlterheléses támadás. stb.

A rendszer-karbantartási műveletekről a tulajdonos minimum 24 órával korábban köteles értesíteni rendszer-felhasználó partnereit.

12.0 Szolgáltatás korlátozása:

(12.1) a felhasználó és csoportjába tartozó regisztrált felhasználók az adatvédelmi előírásokat megsértették,

(12.2) a felhasználó által képviselt MLM üzlet nem tartja be a hatályos törvényi és jogszabályi előírásokat,

(12.3) a felhasználó által mind az igényfelmérőben közölt, vagy a későbbiekben módosítani kívánt adatok nem felelnek meg a valóságnak, vagy az adatok más szerzői jogokat sértenek.

 


13.0 Szerződésszegés:


(13.1) A felhasználó szerződésszegése:

(13.1.1) jelen szerződés titoktartásra vonatkozó rendelkezéseinek megszegése,
versenytilalmi szabályok megszegése,
gazdasági, üzleti, jogi kötelezettségekre vonatkozó előírások megszegése,
a Network System know-howjára vonatkozó szabályok megsértése,
az adatvédelmi előírások súlyos megsértése,
bármely hatóság jogsértőnek minősítette a felhasználó által képviselt MLM-es üzleti tevékenységet.
(13.1.2) Jelen szerződésben foglalt előírások be nem tartása
 

(13.1.3) Fizetett hirdetésekkel kapcsolatos előírások megszegése.
A felhasználó engedély nélkül önkéntesen indít el fizetett hirdetést és a figyelmeztetés ellenére nem hagyja abba tevékenységét annak NS regisztrációja azonnali hatállyal minden újbóli figyelmeztetés nélkül törlésre került.
Amennyiben a Facebook tiltása miatt az aloldal partnerei nem tudnak fizetett hirdetést elindítani az okozott kárért a felhasználó felel és köteles a tulajdonosnak megfizetni az okozott kárt.

(13.1.4) Szerződésszegés esetén a tulajdonos első lépésként írásbeli figyelmeztetést küld a megbízó ügyfél részére a szabálytalanságok megszüntetésére. Amennyiben a felhasználó a tulajdonos által adott 15 napos határidőben a törvényes működést nem állítja helyre, úgy a tulajdonos jogosult jelen szerződést, valamint szolgáltatást azonnali hatállyal a felhasználóhoz intézett indokolt írásbeli nyilatkozattal megszüntetni.
A felhasználó köteles az okozott kárt és kötbért megfizetni a tulajdonosnak.

(13.1.5) A felhasználó által a szerződésszegéssel érintett tevékenység tovább folytatása esetén a tulajdonos szintén azonnali hatállyal jogosult megszüntetni a jogviszonyt.

(13.1.6) A felhasználó súlyos szerződésszegése esetén a tulajdonosnak semminemű pénz-visszafizetési kötelezettsége nem keletkezik a felhasználó felé. Beleértve a már megfizetett rendszerfejlesztési díjat, valamint a befizetett éves díjakat.

14.0 A szerződés felmondása:

(14.1) Bármelyik fél 30 napos felmondási idővel kezdeményezheti a szerződés felmondását a másik félhez intézett írásbeli nyilatkozattal. A felmondásnak a hónap végére kell esnie.
Bárki email-ban is kérheti a regisztrációjának megszűntetését. A tulajdonos 24 órán belül véglegesen törli a regisztrációt. Erről értesítést küld az érintett személynek.

(14.2) Rendes felmondás esetén is a kifizetett rendszer használati díjak foglalónak minősül, azaz a felhasználónak nem jár vissza.

(14.3) A tulajdonos az alábbi okok miatt törölheti vagy korlátozhatja bármelyik felhasználó Network Systemes regisztrációját az alábbi eseménye bekövetkezése esetén.
Aki a network system rendszerrel kapcsolatban negatív vagy valótlan híreket terjeszt.
Aki megsérti a network system adatvédelmi vagy üzlet szabályzatát.
Aki a megsérti a network system copyright jogait vagy titoktartás szabályzatát.
Aki a network systeben használt munkamódszereket, landing pageket, értékesítési tölcsérét és a weboldal tartalmát engedély nélkül más üzleti célra használja fel.
A hírlevélre feliratkozó, konzultációs időpontot kérő vagy a NS beregisztráló személynek kéretlen emailt küld vagy más üzleti ajánlattal keresi meg.
Amennyiben a megadott személyes adatokról egyértelműen látszódik, hogy nem valós adatokat tartalmaz a tulajdonos minden indoklás nélkül törölheti a regisztrációt.

15.)  Egyéb rendelkezések:       

(15.1) AZ ÁSZF EGYOLDALÚ MÓDOSÍTÁSÁNAK A JOGA

(15.1.1) A tulajdonos bármikor egyoldalúan módosíthatja a szabályzatot, amelyet a weboldalon publikussá tesz és emailben értesíti erről a feleket.

(15.1.2) A befizetett rendszer használati díj foglalónak minősül. A felhasználó az üzletszabályzat elfogadásával egyidejűleg elismeri, hogy tisztában van a Ptk. foglalóra vonatkozó szabályaival.

(15.1.3) A szerződés megszűnése esetén a foglaló a tulajdonosnál a felmerülő költségek fedezésére szolgál. 

(15.1.4) Szerződő felek közötti kapcsolattartás postai e-mailben  történik.

(15.1.5) Szerződő felek tudomásul veszik, hogy jelen megbízási szerződésben foglalt jogok és kötelezettségek teljes terjedelmükben jogutódjaikra is kiterjedő hatállyal bírnak.

(15.1.6) A szerződésből eredő esetleges jogvitáikat a felek elsősorban békés úton rendezik, amennyiben ez 30 napon belül nem vezet eredményre, úgy a pertárgy értékétől függően a jogvita eldöntésére alávetik magukat a Debreceni Járásbíróság, illetőleg a Debreceni Törvényszék kizárólagos illetékességének. 

(15.1.7) A megbízási szerzésben nem szabályozott egyéb kérdésekben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadóak. 

(15.1.8) Azon Felhasználók, akiknek bármilyen okból megszűnik a NS regisztrációja vagy nem fizeti meg az esedékes éves használati díjat a NS rendszerben az alodalán beregisztráló érdeklődők adatait nem kezelheti tovább és nem használhatja fel semmilyen egyéb célra.
Az érdeklődők adatait az adatfeldolgozók kezelhetik tovább.
 

16.0 Facebook és egyéb online hirdetésekkel kapcsolatos szabályok.

(16.1) Bármilyen fizetett hirdetést megrendelni és elindítani csak a Network System belső felületén lévő „Fizetett hirdetések” menüpontban lehet.

(16.2) Tilos bármilyen egyéb módon feladott ingyenes és fizetett hirdetés elindítása.

(16.3) Bármilyen egyéb módon történő hirdetés feladása súlyos szerződésszegésnek minősül, ami a felhasználó regisztrációjának azonnali törlését eredményezni és ebben az esetben a partner kártérítési felelőssége is fennáll.

(16.4) Hirdetés megrendelés menete:

Network System belső felületén a „Fizetett hirdetések” menüpontban a megrendelési űrlap kitöltése és elküldése.
Ezek után mindenki kapni fog egy emailt a Sikerfilmstúdiótól.
A hirdetési csomagnak megfelelő összeg átutalása a Sikerfilmstúdiónak.
A beérkezett összeg után kerül kiállításra a számla.
Ezek után kerül létrehozásra a megrendelőnek a hirdetési fiókja és a hirdetés elindítása.
A hirdetés elindításának pontos dátuma a belső felületen a „rendeléseim” menüpontban látható.
Ezek a hirdetések 30, 90 vagy 180 napig futnak.
A hirdetés ideje alatt folyamatosan mindenki statisztikai adatot fog kapni, amelyet a Network System belső felületén a „rendeléseim” menüpontban találtok meg.
A hirdetést szakmailag felügyeli és irányítja a Sikerfilmstúdió, amit azt jelenti, hogy menetközben minden indoklás nélkül változtathat a hirdetés szövegén, kinézetén, tartalmán és az elkapó oldalon is.
Ezekről a változtatásokról nem kapnak értesítést az ügyfelek.
Kapcsolattartás az alábbi email címen lehetséges.
Tóth Csaba. tothcsaba@sikerfilm.hu

A hirdetések díját a Sikerfilmstúdió számlájára kell befizetni. A befizetett összegről is a Sikerfilmstúdió állít ki számlát.

17.0 Titoktartás és Copyright jogok és annak megsértése.

(17.1) Felek egymás versenytársait, más MLM hálózatban lévő partnereket semmilyen formában nem tájékoztatják az együttműködés tényről, továbbá az olyan információkról, melyeknek bizalmas jellegét a közlő Fél a közléssel egyidejűleg a másik Fél tudomására hozta.

(17.2) A tulajdonos által üzemeltett weboldal kizárólag új jelöltek tájékoztatására és későbbiekben oktatására és munkájuk hatékonyabbá tételére használható fel azok számára, akik előfizettek a rendszer használatára.

(17.3) Azon személyek, akik nem fizették ki a rendszer használati díját semmilyen tartalmat, hírlevelet nem használhatnak fel. Amennyiben illetéktelenül kerül felhasználásra bármilyen tartalom, akkor a tulajdonos érvényesíti a kötbér követelését és a megfelelő hatóságoknál megteszi a szükséges intézkedéseket.

Ez kiterjed az aloldal működésére, landing page oldalaira, tartalmára, felépítésére és az alkalmazott munkamódszerre, startfüzetére, információs csomagra, üzletépítési receptkönyvére, segédanyagaira, nyílt előadásra és szemináriumra.

www.networksystem.hu  külső, belső és aloldalán található összes dokumentumára, videójára online marketing rendszer felépítésére, értékesítési tölcsérére és hírlevelire vonatkozik a titoktartás:

(17.4) A felhasználok aloldalára beregisztrált személyek adatait a felhasználóknak üzleti titokként a NS oldal adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kell kezelni és alkalmazni. Ennek megsértése és az abból keletkező károkért és törvénysértésért teljes mértékben a felhasználó vállal felelősséget.

(17.5) Az adatvédelmi szabályzat tartalmazza, hogy a felhasználók a hozzájuk a networksystem rendszerébe feliratkozó vagy beregisztrált személyeknek nem küldhetnek SPAM vagy kéretlen emaileket.

(17.6) Az együttműködéshez kapcsolódó esetleges későbbi marketingkommunikációs és PR lépésekről (pl. sajtóközlemények, szakmai fórumok, saját vagy idegen Web-oldalon történő szerepeltetés, Facebook oldalakon való megjelenésért) a tulajdonos határoz, hogy mit minősít üzleti titoknak.

(17.7) A network system logót és nevet és a weboldalát reklámozni csak a tulajdonos írásbeli engedélyével lehet.
Ez alól kivételt képez a www.networksystem.hu oldalon található Facebook megosztás és online hirdetés megrendelése. Itt történő hirdetéshez nem kell a tulajdonos írásbeli engedélye.

(17.8) Felek bizalmasságra és titoktartásra vonatkozó, a fentiekben leírt kötelezettségvállalása a jelen Megállapodás keltétől számított 10 (tíz) év elteltével jár

19.0 Copyright (szerzői jogok)

(19.1) Szerzői jog a szellemi tulajdonjog azon területe, amely a szerzői művek, azaz bármely, az alkotó szellemi tevékenységből fakad.

(19.2) A szerzői jog lényegét tekintve kizárólagos tulajdonjog, azt biztosítja, hogy az alkotó, tulajdonként, vagyontárgyként rendelkezhet a saját alkotásával.

(19.3) Az interneten található anyagok is szerzői védelem alá esnek, akkor is, ha azt a tartalom létrehozója nem említi. Ezen szerzői jogok alapján tilos: - WWW oldalakat, képeket tartósan lemezen, vagy adathordozón tárolni, vagy kinyomtatni. - Ezeket a termékeket saját nevükön tovább adni. - Az állományokat módosítani, programokat visszafejteni, működésüket elemezni, részben vagy egészben felhasználni.

(19.4) A NS, NS aloldalai és írásos tájékoztató anyagai tartalmazzák, hogy  „Minden jog fenntartva”.

(19.5) Jogsértést követ el minden felhasználó, olyan esetben, amikor a felhasználás engedély nélkül vagy az előírt feltételek megsértésével történik.

(19.6) Copyright: A www.networksystem.hu és az összes aloldalát információs és kapcsolatépítő célból hozta létre és üzemelteti. A weboldalak szerzői jogi védelem alatt állnak, az azzal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására a tulajdonos kizárólagosan jogosult. A weboldalak kereskedelmi felhasználása egészében és/vagy részleteiben a tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül  tilos. A weboldal látogatója jelen szabályokat elfogadja és azoknak aláveti magát, előzetes - azonban se nem kizárólagos, se nem átruházható - felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a weboldal természetes személy látogatója a weboldalakat eredeti formában, kizárólag saját használat céljára számítógépére letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de arra nem, hogy azt harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye. Ez a felhasználási engedély kizárólag a weboldalak egy eredeti példányának kezelését, illetve annak archiválását teszi lehetővé.

(19.7) Ezek a rendelkezések érvényesek a tulajdonos által üzemeltetett Facebook csoportokra és oldalakra és Youtube csatornára.

A szerződés hatályos: 2021.06.06.

 

 

Lingua italiana. Traduzione italiana di google traduttore

 

TERMINI E CONDIZIONI GENERALI - CGC. 1.0 OGGETTO DEL CONTRATTO DI SERVIZIO SISTEMA DI RETE

(1.1) Ai sensi del presente Contratto, il proprietario del Sistema di rete di Zoltán Szabó (4029 Debrecen, Kölcsey u 16) è fornito all'Utente da www.freedomnation.networksystem.hu  per un periodo e in conformità con le condizioni specificate nel presente contratto .it l'utilizzo dei servizi (di seguito: il Servizio) disponibili sull'indirizzo Internet (di seguito: il Sito Web) e il funzionamento del sistema (componenti software e hardware) (di seguito: il Sistema di rete - Sistema NS) garantendo la fornitura di il servizio.

(1.2) Nell'ambito del Servizio, il Sistema di rete fornisce gli elementi e le funzioni del servizio indicati sul sito web https://www.networksystem.hu/csomagok.

(1.3) Le presenti Condizioni Generali (CGC) contengono i termini e le condizioni per l'uso del Sistema di rete sviluppato da Zoltán Szabó (4029 Debrecen, Kölcsey u 16, un unico proprietario, di seguito denominato proprietario).

(1.4) Termini utilizzati nel contratto: Proprietario: Zoltán Szabó unico proprietario Utente: persone che si registrano nel sistema NS Operatore: persone autorizzate ad utilizzare l'interfaccia ADMIN Interessato: persona che si iscrive alla newsletter, richiede una data di consultazione, entra nell'interfaccia della Videoteca, entra nella Web Conference, fa domanda per l'Evento, compila il Questionario.

 2.0 STABILITO DAL CONTRATTO

(2.1) Dopo aver confermato la registrazione per l'utilizzo del servizio sul sito web, l'Utente accetta le disposizioni del presente contratto inserendo i dati aggiuntivi selezionando la casella e poi cliccando sul pulsante registrati, che vale anche per la conclusione del contratto . Gli utenti sono vincolati da tutte le normative relative all'uso del Sistema di rete e sono vincolati da esso.

(2.2) I diritti e gli obblighi delle Parti stabiliti nel presente Accordo continueranno successivamente fino alla risoluzione dell'Accordo. L'Utente si impegna a rispettare integralmente le disposizioni del contratto e a stipularlo in nome proprio oa vantaggio proprio o della persona giuridica che rappresenta, e di non agire in nome o per conto di terzi.

(2.3) L'Utente è responsabile del contenuto reale dei dati da lui forniti.

(2.4) Dopo la registrazione, l'utente può utilizzare il sistema NS gratuitamente per 15 giorni. Durante questo periodo, puoi conoscere la struttura e il funzionamento del sistema. Dopo 15 giorni, NS può continuare a essere utilizzato pagando una tariffa per l'utilizzo del sistema.

 

3.0 QUOTA DI UTILIZZO ANNUALE DEL SISTEMA

(3.1) La tariffa annuale per l'utilizzo del sistema può essere pagata in HUF ed EUR al numero di conto bancario indicato di seguito.

(3.2) Entro 24 ore dalla ricezione dell'importo, il sistema verrà inserito e il sistema invierà una notifica via email. Devi fornire i dati di fatturazione la prima volta che accedi. La fattura dell'importo pagato verrà poi inviata in formato elettronico all'indirizzo di posta elettronica fornito in fase di registrazione. La durata del sistema è di 365 giorni.

 (3.3) Tariffa annuale in HUF: 30.000 HUF Dj annuale in euro: 90 euro I corrispettivi indicati sono esenti IVA e lordi.

Il canone annuo di utilizzo del sistema è considerato un deposito. Accettando le CG, le parti dichiarano di essere pienamente a conoscenza delle disposizioni del Codice Civile. con le regole per la prenotazione.

(3.4) Acquista un pacchetto partner Il proprietario offre agli utenti la possibilità di acquistare un pacchetto di 3, 10 o 20 partner con licenza, in cui il pacchetto include licenze aggiuntive. Le licenze acquistate possono essere utilizzate senza limiti di tempo.

Pacchetto partner standard: In caso di 3 pacchetti con licenza partner riceverai + 1 licenza in regalo. Importo regalo: 100 euro

Pacchetto partner professionale: Per un pacchetto di 10 partner con licenza, riceverai + 4 licenze in regalo. Importo regalo: 400 euro.

Pacchetto partner avanzato: Per un pacchetto di 20 partner con licenza, riceverai + 10 licenze in regalo. Importo regalo: 1000 euro.

Le licenze non utilizzate non verranno rimborsate.

Tariffa pacchetto partner standard: Tariffa pacchetto 3 + 1 licenza: EUR 100

Tariffa pacchetto partner professionale: Tariffa pacchetto licenza 10 + 4: 1000 EUR

Tariffa pacchetto partner avanzato: 20 + 10 Tariffa pacchetto licenza: 2000 EUR

(3.5) Abbonamento a un sistema di lingua straniera. Ogni sistema di lingua straniera ha un nome di dominio separato. Puoi iscriverti a un sistema in lingua straniera a un prezzo scontato.

Devi avere un abbonamento attivo esistente. +1 sistema linguistico: EUR 60.

(3.6) Società/Numero di conto bancario Zoltán Szabó è un unico proprietario.

Codice fiscale: 69036381-1-29

Sede centrale: 4029 Debrecen Kölcsey u 16.

Numero di conto bancario: Banca Unicredit

Codice Swift: BACXHUHB

Numero di conto basato su

HUF. 10918001-00000101-13030009

IBAN: HU79109180010000010113030009

Numero di conto in euro 10918001 - 00000101-13030016

IBAN: HU84109180010000010113030016

(3.6) Mancato pagamento delle tasse. Il computer monitora automaticamente la data di scadenza. L'interfaccia interna fornisce informazioni accurate su quanto tempo può essere utilizzato il sistema. Prima della fine del periodo di utilizzo annuale, vengono inviate diverse e-mail di avviso. Se il canone non viene pagato, NS bloccherà automaticamente l'accesso al sistema da parte dell'utente. La quota annuale può essere rimborsata in qualsiasi momento e quindi la NS può essere riutilizzata live per 365 giorni dalla data di pagamento. Dopo la data di scadenza, in caso di mancato pagamento del corrispettivo di utilizzo del sistema, l'Utente non potrà gestire e utilizzare i dati degli interessati registrati nella propria sottopagina.

(3.7) La quota di utilizzo del sistema non sarà rimborsata anche se l'utente annulla la registrazione dei sistemi di rete entro il periodo di utilizzo del sistema annuale e non desidera continuare a utilizzare il sistema.

4.0 STRUTTURA DEL SISTEMA DI RETE

(4.1) Struttura del sistema di rete (sito web): Interfaccia pubblica. Superficie chiusa (interna). Disponibile solo per le persone che si registrano nella sottopagina NS. Interfaccia di amministrazione. Interfaccia disponibile solo per i responsabili del trattamento.

(4.2) Esistono due tipi di registrazione. In caso di eventuale registrazione, la persona che visita il sito Web accetta le CG e il regolamento sulla gestione dei dati della sottopagina NS. Una politica di gestione dei dati separata contiene i requisiti del contratto di trattamento dei dati richiesto dal GDPR, il metodo di trattamento dei dati e l'elenco e i diritti dei titolari e responsabili del trattamento dei dati.

(4.3) Primo tipo di registrazione. Registrazione degli "Interessati" In caso di qualsiasi tipo di registrazione, l'interessato acconsente che l'utente lo contatti ai recapiti (e-mail o telefono) forniti durante la registrazione in relazione al dato progetto imprenditoriale. Gli interessati possono cancellare la propria iscrizione in qualsiasi momento.

(4.3.1) Iscriviti alla Newsletter. Iscrivendosi alla newsletter, l'abbonato accetta che NS invii automaticamente ulteriori informazioni scritte, materiale pubblicitario e di marketing per conto dell'utente. L'utente può contattare il contatto di posta elettronica o il numero di telefono fornito durante la registrazione. L'utente può inviare un'e-mail privata all'abbonato tramite il sistema NS in merito all'opportunità di business, al prodotto o al NS associato a quella particolare sottopagina. Gli interessati possono scegliere tra le opzioni di iscrizione alla newsletter aziendale e di prodotto. Nel caso di abbonamenti business e prodotti, il sistema invia all'abbonato materiale informativo scritto con contenuti diversi. Qualsiasi altro contatto sarà considerato una richiesta non richiesta e il proprietario dovrà essere immediatamente informato. E-mail: office@networksystem.hu

(4.3.2) Richiedere una data di consultazione. Richiedendo un orario di consultazione, accetti di essere contattato dall'utente all'ora telefonica specificata all'ora specificata. La persona che richiede una data di consultazione può essere informata dell'opportunità di business solo nella sottopagina o nel NS.

(4.3.3) Persone che accedono a una conferenza web. L'accesso alle conferenze web pubbliche pubblicate sul sito pubblico è gratuito, ma è richiesta la registrazione. Dopo la registrazione, l'interessato può accedere all'interfaccia di web conferencing.

(4.3.4) Visualizza l'interfaccia della libreria video. Chi è interessato può accedere all'interfaccia della libreria video e visualizzare i video lì un numero qualsiasi di volte. L'accesso all'interfaccia della videoteca è soggetto a registrazione.

(4.3.5) Persona che compila il questionario. Se la persona che compila il questionario acconsente e fornisce i propri dati personali, i suoi dati personali e le risposte alle domande verranno conservati.

 (4.3.5) Persona che richiede un evento. Dopo aver compilato il modulo di domanda, la persona che richiede l'evento accetta che l'utente lo contatterà in merito all'evento in questione.

(4.3.6) Contattare le persone che si registrano nel database personale. Ogni database contiene un campo "stato". Quando un contatto viene effettuato tramite e-mail o telefono, facendo clic sul campo dello stato ne cambierà il contenuto. In questo caso viene visualizzato un segno di spunta verde. Le persone che gestiscono l'interfaccia ADMIN ricevono statistiche su quali dei partner stanno utilizzando attivamente il sistema. Nel caso di abbonati che non sono stati contattati entro 15 giorni dalla registrazione, le persone che gestiscono l'interfaccia di amministrazione contatteranno il registrante.

(4.4) Secondo tipo di registrazione. Registrazione dei sistemi di rete. Puoi registrarti gratuitamente al sistema di rete e utilizzare il sistema gratuitamente per 15 giorni. Durante l'uso gratuito, il proprietario offre l'opportunità agli utenti di conoscere le aree pubbliche e chiuse. Alcune funzioni sulla superficie interna saranno limitate. Il NS può essere utilizzato per intero dopo aver pagato la tariffa annuale di utilizzo del sistema. La persona registrata può cancellare la sua registrazione in qualsiasi momento.
Networksystem utilizzerà l'indirizzo email specificato per l'autenticazione e questo sarà il nome utente. È consentita una sola registrazione di Network Systemes con un determinato indirizzo e-mail.

 

5.0. TERMINI DI UTILIZZO DEL SISTEMA DI RETE

Tutti possono utilizzare il sito Web solo per lo scopo previsto nel pieno rispetto del GDPR e delle normative sulla gestione dei dati. Puoi registrarti al sito gratuitamente. Nel caso in cui qualcuno non paghi la tariffa di utilizzo dopo il periodo di utilizzo gratuito, l'utilizzo dei componenti del sistema sarà limitato. (superficie interna) Distinguiamo due stati utente: Attivo: Utenti che hanno pagato la tariffa di utilizzo del sistema. Possono utilizzare tutte le funzionalità. Utenti inattivi: Coloro che si sono registrati al sistema NS ma non hanno pagato il canone annuale di utilizzo. Queste persone riceveranno anche informazioni scritte continue via e-mail sull'opportunità commerciale della pagina secondaria.

 (5.1.) Introduzione: Il titolare è l'unico titolare del sistema informatico Network System (NS), la cui finalità è l'utilizzo del cd. Multi Level Marketing (MLM) Aiuta gli utenti del sistema nelle fasi di lavoro e vendita del Network Marketing. L'utilizzo del sistema può semplificare la raccomandazione di un'attività MLM, acquisire nuovi clienti e creare un team. Il sistema di rete può essere utilizzato per intero dopo il pagamento della tariffa di utilizzo del sistema. L'uso effettivo è subordinato alla massima conformità con le raccomandazioni della Guida al sistema di rete. In relazione all'uso del sistema, il proprietario non fa promesse o assicurazioni che qualsiasi utente sarà in grado di ottenere una crescita del traffico nella propria attività MLM. Gli utenti illimitati possono registrarsi nel sistema di rete. L'utente riconosce che la proprietà del Sistema di Rete rimane con il proprietario. Il titolare delega ai responsabili del trattamento solo i compiti e le mansioni relative al funzionamento della sottopagina. I responsabili del trattamento dei dati sono autorizzati a gestire l'interfaccia ADMIN della sottorete. Dopo la consegna del sistema NS, i responsabili del trattamento sono responsabili della gestione e dell'utilizzo dell'interfaccia ADMIN. I nomi dei titolari del trattamento e dei responsabili del trattamento dei dati sono inclusi nella politica di protezione dei dati. Il proprietario fornisce agli utenti solo l'uso del sistema secondo le CG.

(5.2) Il titolare non invia lettere, offerte commerciali e annunci pubblicitari non richiesti agli utenti e alle parti interessate. Il proprietario si tiene in contatto con gli utenti solo pagando il canone di utilizzo del sistema, la formazione NS, la fatturazione e la relativa amministrazione.

(5.3) Gli Utenti devono contattare i Responsabili del trattamento della sottopagina e la persona indicata nel menu "Contatti" in relazione all'offerta commerciale appartenente alla sottopagina.

(5.4) Il proprietario può fornire solo informazioni sul funzionamento del Sistema di rete. Il titolare risponde solo alle lettere ricevute all'indirizzo e-mail office@networksystem.hu. Le email a questo indirizzo email relative all'offerta commerciale della sottopagina saranno inoltrate al Titolare dal Titolare.

(5.5) I Responsabili del trattamento e gli utenti si impegnano a rispettare nella massima misura le norme relative all'uso del sistema NS e contenute nel presente contratto di incarico, la legislazione pertinente, le norme sulla protezione dei dati e i termini e le condizioni del contratto di Sistema di rete. (5.6) Il responsabile del trattamento è responsabile dell'esattezza dei dati da lui forniti e di assicurare che le persone o il sistema aziendale che rappresenta (es. MLM) non violino alcuna normativa.

 (5.7) I responsabili del trattamento dei dati possono modificare o creare i seguenti contenuti nell'interfaccia di amministrazione: Contenuto e struttura di una pagina pubblica Catturare pagine e post di Facebook Contenuto della superficie interna Corrispondenza interna con le persone nelle 8 banche dati Disponibilità di interfacce online centrali Creazione del contenuto della serie di newsletter (primo e secondo round) Sviluppo del contenuto dei materiali didattici

(5.8) L'utente Wall può impostare i seguenti dati. Dati personali Introduzione personale e storia di successo Blog Contenuto della corrispondenza privata Il/i responsabile/i del trattamento e l'utente/i indicati nell'Informativa sulla privacy sono responsabili in solido del rispetto dei requisiti in materia di protezione dei dati e GDPR del sito web da essi utilizzato.

(5.9) Il titolare del trattamento ha la facoltà di accettare o meno la registrazione dei partner registrati nel Sistema di Rete di cui si avvale durante il libero utilizzo. In caso di rifiuto di registrazione, il responsabile del trattamento deve essere informato per iscritto e devono essere indicati i motivi del rifiuto. Il proprietario annullerà la registrazione entro 24 ore dal ricevimento della richiesta. A chiunque può essere negata la registrazione solo durante il periodo gratuito + 30 giorni. In fase di registrazione viene indicato quale struttura e gruppo della data azienda MLM può utilizzare la data sottopagina NS. Se la registrazione è stata effettuata da un'altra struttura e nel frattempo è stata pagata la quota annuale, il dichiarante ha tenuto un comportamento ingannevole. In tal caso, la tua registrazione verrà annullata e l'importo versato ti verrà interamente rimborsato. In tali casi, l'importo versato non è soggetto alle norme di legge del depositante, perché il dichiarante ha violato le disposizioni del PES. In questo caso, il proprietario è tenuto a rimborsare l'importo del canone annuo entro 30 giorni. Gli utenti possono inoltre richiedere volontariamente al titolare la cancellazione dei propri dati. I dati possono essere cancellati solo dal titolare.

 

 6.0 SISTEMA DI RETE KNOW-HOWJA

(6.1) L'utente e l'interessato riconoscono che il titolare ha il diritto esclusivo di utilizzare il nome del Sistema di Rete. Gli utenti hanno il diritto di utilizzare il nome e il logo del Sistema di rete solo con il permesso e il consenso del proprietario. È possibile utilizzare il know-how e la proprietà intellettuale di Network System solo al solo scopo di adempiere a questo contratto di assegnazione. L'utente si impegna inoltre a trattare le informazioni e le conoscenze acquisite durante l'utilizzo del sistema come un segreto commerciale senza limiti di tempo ea non divulgarle a terzi. Il Sistema di Rete è il know-how della proprietà intellettuale del titolare ed è di sua proprietà. Il proprietario offre 15 giorni di utilizzo gratuito in modo che tutti possano conoscere il sistema e, dopo un'attenta valutazione, pagare un canone per l'utilizzo del sistema.

 

 

7.0 DISPOSIZIONI GENERALI

(7.1) Gli utenti sono pienamente responsabili del rispetto delle normative sulla protezione dei dati. I responsabili del trattamento dei dati sono responsabili della comunicazione sulla sottopagina, delle modifiche ai contenuti del sito Web e delle newsletter e dello scambio di foto e video. Il proprietario non si assume alcuna responsabilità per tali modifiche. Gli utenti riconoscono che se la loro sottopagina non ha l'esclusività, il proprietario può utilizzare la grafica, gli elementi di design, i progetti strutturali e il contenuto testuale contenuti in quella sottopagina nel sistema di rete utilizzato da altre linee sorelle in quel sistema MLM. Ciò vale anche per i sistemi che sono stati consegnati o ordinati prima dell'acquisizione dell'esclusiva.

(7.2) Modifica dell'indirizzo e-mail. Il sistema di rete utilizza l'indirizzo e-mail per l'autenticazione. Durante la registrazione, il sistema ti avvisa di inserire con attenzione il tuo indirizzo email. Le modifiche successive all'indirizzo e-mail sono a pagamento. La commissione per questo = 15 euro / indirizzo e-mail

(7.3) Registrazione dei sistemi di rete Dopo la registrazione, tutti riceveranno immediatamente il proprio nome sul sito web.

(7.4) Struttura e funzioni del Sistema di Rete.

(7.4.1) Interfaccia pubblica.

(7.4.1.1) Questo sito Web è stato sviluppato sulla base del funnel di vendita NS specificamente per l'opportunità di business della sottopagina specificata. Questa interfaccia consente all'utente di accedere all'interfaccia chiusa interna. In questa interfaccia, i nuovi utenti possono registrarsi nel NS.

 (7.4.1.2) Una persona che visita il sito web può richiedere un'opportunità di consultazione. Il visitatore può specificare un orario specifico in cui richiede il contatto.

(7.4.1.3) Una persona che visita il sito web può iscriversi per inviare la newsletter NS (sistema informativo scritto). In questo caso vengono inviate automaticamente più lettere informative scritte per conto dell'utente. Puoi anche cancellarti dalla serie di newsletter in qualsiasi momento.

(7.4.1.4) Una persona che visita il sito web può compilare un questionario e presentare domanda per un evento. Gli interessati possono accedere all'interfaccia della Video Library o alla web conference.

(7.4.2) Superficie chiusa (interna). Disponibile solo per i registranti NS. L'utente può scegliere tra diverse opzioni sull'interfaccia interna. È possibile utilizzare completamente l'interfaccia interna solo dopo aver pagato il canone di utilizzo del sistema.

(7.4.2.1) Informazioni personali: Qui puoi personalizzare il sistema. Qui puoi impostare il tuo link di registrazione MLM, scrivere una storia di successo e un'introduzione personale o caricare un video. Puoi anche caricare una foto personale e impostare contatti online. L'utente si assume la piena responsabilità dell'accuratezza delle informazioni fornite. Il testo dell'introduzione personale e della storia di successo è sempre controllato dal responsabile del trattamento e il contenuto che viola le regole viene cancellato senza preavviso.

 (7.4.2.2) Sistema di rete Qui ci sono diversi materiali informativi scritti e video didattici su come funziona il sistema.

(7.4.2.3) Consigliare un'opportunità di business. In questa voce di menu, gli utenti possono condividere landing page e post di Facebook chiavi in ​​mano sulla propria pagina Facebook. Questo contenuto è creato dai responsabili del trattamento nell'interfaccia ADMIN. Ogni utente ha più pagine di cattura denominate. In questa voce di menu è possibile accedere alle conferenze web. Qui puoi visualizzare la serie di newsletter che il sistema invia automaticamente. Puoi anche trovare la "Raccolta di link" qui

(7.4.2.4) Database. Ognuno riceve un database di nomi. NS 8 ha diversi tipi di database. Iscritti alla Newsletter: Esistono due tipi: Business e Abbonamento al prodotto. Contiene i dettagli delle persone che si sono iscritte alla newsletter tramite il sito web degli utenti o la catch page. Sono disponibili opzioni di abbonamento di tipo Garden: Business e Productive. Il contenuto della serie di newsletter è diverso per i due tipi di newsletter. Registrazione NS Qui vengono inseriti i dati delle persone che si sono registrate al Sistema di Rete sul sito web degli utenti.

Richiesta di una data di consultazione. I dati delle persone che hanno richiesto la data della consultazione sono inseriti qui. Eventi Il sistema memorizza i dati e il numero di partecipanti agli eventi annunciati. Questionario Il nome, il numero di telefono e l'indirizzo e-mail della persona che compila il questionario e le domande e le risposte alle stesse sono memorizzati nel sistema. Libreria video Vengono memorizzati il ​​nome, l'indirizzo e-mail e il numero di telefono delle persone che accedono all'interfaccia della videoteca. Conferenze Web Vengono memorizzati il ​​nome, l'indirizzo e-mail e il numero di telefono della persona che richiede la conferenza web.

(7.4.3) CENTRO INFORMAZIONI.

(7.4.3.1) I responsabili del trattamento hanno la possibilità di inviare messaggi di posta elettronica agli utenti e alle parti interessate tramite l'interfaccia ADMIN. Questo è chiamato invio di un'e-mail centrale. In questo caso, le e-mail verranno inviate per conto dell'utente. Le notizie e le informazioni pubblicate verranno inviate a tutti al proprio indirizzo di posta elettronica, ma il sistema le memorizzerà in ordine cronologico e questi materiali scritti. Questo rende più facile recuperarli.

(7.4.3.2) Gli utenti possono anche inviare messaggi di posta elettronica privati ​​a persone nel database personale.

(7.4.3.3) Questa sezione contiene anche la Knowledge Base, dove i partner possono porre domande e i team leader hanno l'autorità di scrivere le risposte. Le domande e le risposte possono essere visualizzate per argomento.

 (7.4.3.4) Chiunque abbia il permesso può anche scrivere un blog in questa sezione. Qui puoi anche visualizzare blog di testo e video.

 (7.4.3.5) In questa interfaccia, gli utenti possono accedere al portale di formazione “Effective Networking Online Masterpieces”. L'uso di questa interfaccia è gratuito.

 (7.4.3.6) Nel menu Lettere modello, troverai contenuti precompilati creati dai responsabili del trattamento. È possibile utilizzare questo contenuto di testo per inviare e-mail private.

(7.4.3.7). È possibile visualizzare il contenuto di queste voci di menu sulla pagina pubblica nelle voci di menu Azione, Libreria video.

(7.4.4) ANNUNCI A PAGAMENTO. Su base volontaria, chiunque può pubblicare un annuncio online con l'aiuto di un professionista compilando un modulo di annuncio. Nel caso di annunci a pagamento, gli annunci online sono supervisionati e gestiti da Sikerfilm studio. Lo studio Sikerfilm emetterà anche fattura per gli importi pagati per la pubblicità. La pubblicità online può essere ordinata solo attraverso questa interfaccia, che è supervisionata dal Success Film Studio. È severamente vietato avviare una pubblicità a pagamento. Questa è una grave violazione del contratto. Vedere le disposizioni della sezione 13.0.

(7.4.5) Interfaccia di interesse. Ecco video e materiali relativi a quella particolare attività MLM che forniscono informazioni più dettagliate rispetto alle informazioni sulla pagina pubblica. Questa interfaccia è progettata specificamente per coloro che sono interessati. Il contenuto di questa interfaccia viene caricato dai responsabili del trattamento.

(7.4.6) Video didattici, lezioni In questa sezione troverai video didattici per tema. Gli argomenti e il contenuto dell'interfaccia didattica vengono caricati dai responsabili del trattamento dei dati.

(7.4.7) File scaricabili. Questa sezione contiene tutorial scaricabili e file di presentazione. Gli argomenti ei contenuti dell'interfaccia didattica sono caricati dai responsabili del trattamento.

(8.0) UTILIZZO DELL'INTERFACCIA DI AMMINISTRAZIONE.

(8.1) L'interfaccia ADMIN può essere gestita da più persone. Solo il proprietario può concedere l'autorizzazione all'interfaccia di amministrazione. Sono considerati responsabili del trattamento i soggetti che gestiscono l'interfaccia ADMIN.

(8.2) È loro responsabilità gestire i dati forniti volontariamente dalle persone che si iscrivono alla newsletter, si iscrivono alla newsletter, compilano il questionario e si candidano all'evento, nel pieno rispetto della normativa sulla privacy. I responsabili del trattamento dei dati sono responsabili del rispetto e dell'applicazione delle normative sulla protezione dei dati nel sistema di rete che utilizzano.

(8.3) I dati anagrafici e di contatto dei responsabili del trattamento, ovvero del gestore dell'interfaccia ADMIN, sono reperibili nella sottopagina Sistema di rete.

(8.4) I responsabili del trattamento possono inviare lettere ai soggetti iscritti al Sistema di Rete, a coloro che si iscrivono alla newsletter, a coloro che compilano il questionario e si iscrivono all'evento. Sono inoltre responsabili del contenuto delle lettere.

(8.5) I responsabili del trattamento sono anche responsabili della comunicazione dei partner nel sistema consegnato, del controllo e della moderazione del contenuto di post di blog, storie di successo e presentazioni personali. Le voci errate possono essere modificate o cancellate dai responsabili del trattamento.

(8.6) I responsabili del trattamento tratteranno i dati di cui vengano a conoscenza come riservati e non li divulgheranno a terzi.

(8.7) I responsabili del trattamento ricevono statistiche sui partner che utilizzano il sistema, che devono essere mantenute riservate e non possono essere divulgate a terzi.

(8.8) I responsabili del trattamento dei dati rispettano al massimo i requisiti della politica e della dichiarazione sulla protezione dei dati del Sistema di rete.

(8.9) La responsabilità dei responsabili del trattamento cessa al momento dell'accesso all'interfaccia ADMIN.

 

(9.0) INFLAZIONE

Il proprietario ha la possibilità di aumentare il canone annuo al tasso di inflazione negli anniversari. Gli utenti devono essere informati per iscritto.


(10.0) DISCLAIMER:

(10.1) Per Parti Contraenti si intendono sul prodotto Sistema di Rete tutte le idee, le idee, le creazioni, i metodi e le invenzioni individuali e originali che siano sorte a seguito dell'attività intellettuale del titolare e che possano essere in qualsiasi modo collegate; In particolare, il nome dell'azienda, il nome del marchio, il nome del prodotto, il logo dell'azienda, il logo del marchio, il logo del prodotto, il logo, lo slogan utilizzato in una pubblicazione o un'attività pubblicitaria, elementi formali dell'immagine del proprietario, soluzioni progettuali, vendite, istruzione, marketing, logistica principi operativi, sistemi, software e database, presentazioni, lezioni, materiali didattici ed eventi, architettura del sistema e processo di vendita, ecc.

(10.2) Uso di nomi, know-how e tutela della proprietà intellettuale:

(10.2.1) L'utente può utilizzare il know-how e i prodotti intellettuali del Sistema di Rete sviluppato dal titolare solo ed esclusivamente in conformità con il presente regolamento, e si impegna a trattare tutte le informazioni e le conoscenze relative in modo confidenziale e come segreto commerciale senza tempo limite e non lo divulga a terzi.

(10.2.2) Le parti classificano il contenuto di queste regole come segreto commerciale, che le parti sono tenute a conservare dopo la risoluzione del contratto senza limiti di tempo.

(10.2.3) Se l'utente viola questo obbligo di riservatezza o qualsiasi obbligo di riservatezza relativo all'attività del sistema di rete e all'Informativa sulla privacy relativa alla proprietà intellettuale di proprietà del proprietario e utilizza qualsiasi contenuto o materiale protetto da copyright senza autorizzazione, l'utente pagherà un forfait somma di 15000 EUR.- È obbligato a pagare una multa di 15 mille di EUR, ovvero a pagare l'intero risarcimento sostenuto dall'Agente.

(10.2.4) Gli Utenti sono inoltre tenuti al pagamento di una penale in caso di violazione di tale obbligo di riservatezza e delle norme sulla proprietà intellettuale, il cui importo

(10.2.5) è obbligato a pagare 15000 EUR e anche l'intero risarcimento sostenuto dal proprietario.

(10.2.6) Per Parti Contraenti si intende la conoscenza, l'esperienza, il metodo di gestione, il metodo di vendita o di assistenza al cliente, la tecnica di dimostrazione o presentazione economica, tecnica, organizzativa o scientifica sviluppata da tutti i proprietari con il know-how del Sistema di rete e le risorse messe a disposizione all'utente. .

11.0 COMPITI OPERATIVI E OPERATIVI:

(11.1) Previo accordo delle Parti contraenti, il funzionamento del Sistema di rete sarà gestito dal proprietario sul server virtuale di Dataplex (T-System). Quando si utilizza il software, il proprietario fornisce consulenza online agli utenti del sistema. Emette una fattura agli utenti per le tariffe pagate.

(11.2) Disponibilità del sistema di rete: Il sistema di rete è gestito dall'agente con una disponibilità del 99%. I livelli di servizio (SLA) intrapresi da Dataplex per l'infrastruttura fornita soddisfano anche i più severi standard di settore. Il sistema fornisce l'ambiente operativo più sicuro possibile per i sistemi critici dei propri clienti attraverso il 99% di alimentazione annuale e condizionamento dell'aria. Il proprietario non si assume alcuna responsabilità per eventuali guasti o guasti al sistema dovuti a eventi imprevisti che non possono essere imputati al proprietario. Esempi sono: evento di forza maggiore, guasto del provider di hosting, interruzione di Internet, downtime del server. Hacker o attacco di sovraccarico. eccetera. Il proprietario deve informare i suoi partner utenti del sistema delle operazioni di manutenzione del sistema con almeno 24 ore di anticipo.

12.0 LIMITAZIONE DEL SERVIZIO:

(12.1) l'utente e gli utenti registrati appartenenti al suo gruppo hanno violato le norme sulla protezione dei dati,

(12.2) l'attività di MLM rappresentata dall'utente non è conforme alle leggi e ai regolamenti applicabili,

(12.3) i dati forniti dall'utente sia nella valutazione delle esigenze che per essere modificati in un secondo momento non corrispondono alla realtà o i dati violano altri diritti d'autore.

 

13.0 INFRAZIONE DEL CONTRATTO:

(13.1) Inadempimento contrattuale dell'Utente:

(13.1.1) violazione delle disposizioni sulla riservatezza del presente contratto, violazione delle regole di non concorrenza, violazione di obblighi economici, commerciali o legali, violazione delle regole del know-how del Sistema di Rete, gravi violazioni delle norme sulla protezione dei dati, qualsiasi autorità ha classificato l'attività MLM rappresentata dall'utente come illecita.

(13.1.2) Mancato rispetto delle disposizioni del presente contratto

(13.1.3) Violazione delle norme in materia di pubblicità a pagamento. L'utente avvia volontariamente un annuncio a pagamento senza autorizzazione e non interrompe la sua attività nonostante l'avviso, la sua registrazione NS è stata cancellata con effetto immediato senza ulteriori avvisi. Se, a causa del divieto su Facebook, i partner del sottosito non sono in grado di lanciare un annuncio a pagamento per il danno causato, l'utente è responsabile e obbligato a risarcire il proprietario per il danno causato.

(13.1.4) In caso di violazione del contratto, il proprietario invierà, come primo passo, una comunicazione scritta al cliente per rettificare le irregolarità. Se l'utente non ripristina la legittima operatività entro il termine di 15 giorni fissato dal Titolare, il Titolare ha facoltà di risolvere il presente contratto e il servizio con effetto immediato dandone comunicazione scritta motivata all'utente. L'utente è obbligato a risarcire il danno e la penale al proprietario.

(13.1.5) Se l'utente continua l'attività interessata dalla violazione del contratto, il proprietario ha anche il diritto di risolvere il rapporto giuridico con effetto immediato.

(13.1.6) In caso di grave inadempimento contrattuale da parte dell'utente, il proprietario non sarà tenuto ad alcun rimborso. Compreso il canone di sviluppo del sistema già pagato e i canoni annuali pagati.

14.0 RISOLUZIONE DEL CONTRATTO:

(14.1) Ciascuna delle parti può recedere dal contratto con preavviso scritto di 30 giorni all'altra parte. La disdetta deve scadere entro la fine del mese. Chiunque può richiedere l'annullamento dell'iscrizione tramite e-mail. Il proprietario annullerà definitivamente la registrazione entro 24 ore. Ne informa l'interessato.

(14.2) Anche in caso di risoluzione normale, i canoni di utilizzo del sistema pagati sono considerati un deposito, cioè non vengono rimborsati all'utente.

(14.3) Il Titolare può cancellare o limitare la registrazione di qualsiasi Sistema di Rete Utente per i seguenti motivi nel caso in cui si verifichi l'evento successivo. Chi diffonde notizie negative o non veritiere sul sistema di rete. Chi viola la privacy del sistema di rete o la politica aziendale. Chiunque violi il copyright del sistema di rete o la politica sulla privacy. Chiunque utilizzi i metodi di lavoro, le pagine di destinazione, il funnel di vendita e i contenuti del sito Web utilizzati nel sistema di rete per altri scopi commerciali senza autorizzazione. Invierai un'e-mail non richiesta o un'altra offerta commerciale alla persona che si iscrive alla newsletter, richiedendo una data di consultazione o registrandosi a NS. Qualora dai dati personali forniti risulti evidente che non contengano dati reali, il titolare può cancellare la registrazione senza alcuna giustificazione.

15.) ALTRE DISPOSIZIONI:

(15.1) IL DIRITTO DI MODIFICARE IN MODO UNICO LE CGC

(15.1.1) Il titolare può in qualsiasi momento modificare unilateralmente il regolamento, che rende pubblico sul sito e ne dà comunicazione alle parti tramite e-mail.

(15.1.2) La tariffa di utilizzo del sistema pagata è considerata un deposito. Contestualmente all'accettazione del regolamento aziendale, l'utente riconosce di essere a conoscenza del Codice Civile. con le regole per la prenotazione.

(15.1.3) In caso di risoluzione del contratto, il deposito sarà utilizzato per coprire i costi sostenuti dal proprietario.

(15.1.4) Il contatto tra le parti contraenti avverrà per posta.

(15.1.5) Le parti contraenti riconoscono che i diritti e gli obblighi contenuti nel presente contratto di cessione hanno la piena portata dei loro successori legali.

(15.1.6) Le parti risolvono in via amichevole eventuali controversie derivanti dal contratto, se ciò non porta a una soluzione entro 30 giorni, si sottopongono alla giurisdizione esclusiva del tribunale distrettuale di Debrecen o del tribunale di Debrecen per risolvere la controversia , a seconda del valore della controversia.

(15.1.7) Per le altre materie non disciplinate nell'acquisizione degli ordini, il Codice Civile. si applicano le relative disposizioni.

(15.1.8) Gli utenti per i quali la registrazione del NS viene interrotta per qualsiasi motivo o non pagano il dovuto canone annuo di utilizzo non possono ulteriormente trattare i dati degli interessati che si iscrivono al sistema NS e non possono utilizzarli per nessun altro scopo. I dati degli interessati possono essere ulteriormente trattati dai responsabili del trattamento.

 

16.0 FACEBOOK E ALTRE REGOLE PER LA PUBBLICITÀ ONLINE.

(16.1) Qualsiasi annuncio a pagamento può essere ordinato e lanciato solo nella voce di menu "Annunci a pagamento" sull'interfaccia interna del Sistema di rete.

(16.2) È vietato avviare in altro modo pubblicità gratuita ea pagamento.

(16.3) La pubblicazione di un annuncio in qualsiasi altro modo costituisce una grave violazione del contratto, che comporterà l'annullamento immediato della registrazione dell'utente e in questo caso il partner è anche responsabile dei danni.

(16.4) Processo di ordine pubblicitario: Compila e invia il modulo d'ordine nel menu "Annunci a pagamento" nell'interfaccia interna del Sistema di rete. Successivamente, tutti riceveranno un'e-mail da Success Film Studio. Trasferisci l'importo corrispondente al pacchetto pubblicitario al Success Film Studio. La fattura verrà emessa dopo l'importo ricevuto. Successivamente, verrà creato l'account pubblicitario del cliente e verrà lanciato l'annuncio. La data esatta in cui è stato lanciato l'annuncio è disponibile nel menu "I miei ordini" nell'interfaccia interna. Questi annunci vengono pubblicati per 30, 90 o 180 giorni. Durante l'annuncio, tutti riceveranno continuamente statistiche, che puoi trovare nella voce di menu "I miei ordini" nell'interfaccia interna del Sistema di rete. La pubblicità è supervisionata e gestita professionalmente da Success Film Studio, il che significa che puoi modificare il testo, l'aspetto, il contenuto e il lato accattivante della pubblicità al volo senza alcuna giustificazione. I clienti non verranno informati di queste modifiche. Il contatto è possibile all'indirizzo email sottostante.

Csaba Toth. tothcsaba@sikerfilm.hu La quota per gli annunci pubblicitari deve essere versata sul conto del Success Film Studio. Il Success Film Studio emetterà inoltre fattura per l'importo pagato.

17.0 RISERVATEZZA E DIRITTI D'AUTORE E VIOLAZIONI DEGLI ESSI.

(17.1) Le Parti non informano i reciproci concorrenti o altri partner della rete MLM del fatto di cooperazione o di informazioni la cui riservatezza è stata divulgata dalla Parte notificante all'altra Parte contemporaneamente alla notifica.

(17.2) Il sito web gestito dal titolare può essere utilizzato solo per informare e successivamente formare nuovi candidati e rendere più efficiente il loro lavoro per coloro che si sono abbonati per utilizzare il sistema.

(17.3) Le persone che non hanno pagato la tariffa di utilizzo del sistema per qualsiasi contenuto non possono utilizzare la newsletter. Se qualsiasi contenuto viene utilizzato non autorizzato, il proprietario farà valere la richiesta di sanzione e intraprenderà le azioni appropriate con le autorità competenti. Ciò include il funzionamento della sottopagina, delle pagine di destinazione, del contenuto, della struttura e del metodo di lavoro utilizzato, del libretto di avvio, del pacchetto informativo, del ricettario per la creazione di attività commerciali, dei sussidi, della presentazione aperta e del seminario. Tutti i documenti e video sulle pagine esterne, interne e secondarie di www.networksystem.hu sono coperti dalla struttura del sistema di marketing online, canalizzazione di vendita e newsletter:

(17.4) I dati delle persone registrate nella sottopagina degli utenti saranno trattati e applicati come segreto commerciale agli utenti come descritto nel regolamento sulla protezione dei dati della pagina NS. La violazione della presente ed i conseguenti danni e violazioni di legge sono di esclusiva responsabilità dell'utente.

(17.5) L'Informativa sulla privacy stabilisce che gli utenti non possono inviare SPAM o e-mail non richieste a persone che si sono abbonate o si sono registrate con loro nel sistema di rete.

(17.6) Il titolare decide le eventuali successive comunicazioni di marketing e le fasi di PR relative alla collaborazione (es. Comunicati stampa, forum professionali, inclusione sul sito web proprio o di terzi, comparsa su pagine Facebook) e cosa classifica come azienda segreto.

(17.7) Il logo e il nome del sistema di rete e il suo sito Web possono essere pubblicizzati solo con l'autorizzazione scritta del proprietario. Un'eccezione a questo è ordinare la condivisione di Facebook e la pubblicità online su www.networksystem.hu. La pubblicità qui non richiede l'autorizzazione scritta del proprietario.

(17.8) L'impegno delle parti alla riservatezza e alla segretezza, come sopra descritto, è valido per 10 (dieci) anni dalla data del presente Accordo.

19.0 COPYRIGHT (COPYRIGHT)

(19.1) Il diritto d'autore è l'area della proprietà intellettuale che deriva dalle opere d'autore, ovvero qualsiasi attività creativa del creatore.

(19.2) Il diritto d'autore è, in sostanza, un diritto esclusivo di proprietà, garantisce che il creatore possa disporre della propria opera come proprietà o proprietà.

(19.3) Anche i materiali su Internet sono protetti dal diritto d'autore, anche se non menzionati dal creatore del contenuto. In base a questi diritti d'autore, è vietato: - Memorizzare o stampare in modo permanente pagine o immagini WWW su disco o supporto dati. - Trasmettere questi prodotti con il proprio nome. - Modificare file, decifrare programmi, analizzarne il funzionamento, utilizzarli tutti o parte di essi.

(19.4) Le sottopagine NS, NS e il materiale informativo scritto affermano che "Tutti i diritti riservati".

(19.5) Tutti gli utenti commettono una violazione se l'uso viene effettuato senza autorizzazione o in violazione delle condizioni prescritte.

(19.6) Copyright: www.networksystem.hu e tutte le sue sottopagine sono create e gestite a scopo informativo e per la creazione di connessioni. I siti web sono protetti da copyright e il titolare ha il diritto esclusivo di esercitare i relativi diritti di proprietà. L'uso commerciale dei siti web in tutto e/o in parte è vietato senza la preventiva autorizzazione scritta del proprietario. Il visitatore del sito accetta e si sottomette a queste regole, ma dà preventiva - ma non esclusiva o non trasferibile - autorizzazione a utilizzare, scaricare, registrare o stampare i siti web nella loro forma originale al solo scopo del loro utilizzo da parte di un persona visitatore. , ma non per renderlo disponibile a terzi in qualsiasi forma. Questa licenza consente solo di gestire e archiviare una copia originale dei Siti Web.

(19.7) Queste disposizioni si applicano ai gruppi e alle pagine Facebook gestiti dai proprietari e al canale Youtube. Il contratto è valido fino al 06.06.2021.

Il nostro sito Web utilizza i cookie a causa della maggiore esperienza utente. Accedendo al sito, acconsenti alla politica dei cookie .
Sto chiudendo